keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Where is the snow

Woops, pahoittelut blogin hiljaiseloa! On ollu paljon välikokeita, esseitä yms jotka on vienyt aikaani. Plus tietenkin sen lisäksi etten ole koneella ehtinyt kirjoittaa, en oo kuvannut juuri ollenkaan. Joten joulukalenterin luukkujen esittelykin on vähän jäänyt,  yritän tosin tehdä vielä jälkeenpäin postauksia. Kuulumisia tulin tänne siis kirjoittamaan, huomenna mulla on viimeinen koulupäivä ennen lomaa ja ai että ootan hyvillä mielin sitä että pääsen rentoutumaan ja viimeisiinkin joulupuuhiin. En oo vielä ehtinyt edes aloittamaan, piparien teko, lahjojen ostaminen, joulukirjan lukeminen sun muun oon taas jättänyt viimetippaan.. Onneksi mulla on vielä aikaa tehdä nuo kaikki!
Ps. Olisi niin ihanaa että maa peittyisi lumesta, mutta eipä oo juurikaan sitä tullut.. Lumiset maisemakuvat on Kuusamosta, muutama vuosi sitten.Jos ei lunta tänne etelä-Suomeen tule, niin voisin vaikkapa lähteä muutamaksi päiväksi perheen mukana mökille sinne Kuusamoon. :)

Untitled Christmas 195 Christmas 196

1 kommentti:

  1. Kivat kuvat! Ei oo lunta täälläkään, mut onhan aina vähän toivoo, et lumi ehtis sataa jouluks. Eilen alko lunta pyryttää, mut illalla kaatosade tuli ja vei pois kaiken. : o

    VastaaPoista