perjantai 20. tammikuuta 2017

Coffee with a friend

Miksköhän aina keskellä yötä mun sisäinen kirjottaja herää esiin.. Tuon edellisen postauksen kanssa meni sen verran kauan, että aamulla kaduttaa kun kerrankin ois saanut kunnon yöunet mutta kärsimättömänä valvoin puoleen yöhön. Perfektionistina mua ärsyttää aina suunnattomasti jos postauksessa on pienikin virhe, ja sitä sitten esikatsellaan moneen kertaan ennen kun vasta klikataan julkaise painiketta. Toisaalta, kun itse lueskelen blogeja en oikeestaan koskaan kiinnitä huomiota kuviin sen vertaa pidempää että niistä löytyisi virheitä.
Mulla alkoi tänään viikonloppu(tortsaina mutta nyt on jo perjantai), ja mikäs sen parempaa tapaa aloittaa se kun kahvittelu hyvän ystävän kanssa. Ollaan Ullan kanssa molemmat sen verran kahvifriikkejä että käytiin useassa kahvilassa, ja kofeiinia tuli ehkä liian paljon yhdelle päivälle. Se näkyy nyt, kun puoli kolmelta vasta alkaa väsyttää. Tosin, mulla ei oo huomiselle vielä kummempia suunnitelmia paitsi sali, niin aamun venymisestä päivään ei ole haittaakaan.
Eksyin vanhoihin lomakuviin tänään, ja tuli kova ikävä lämpöön. Oon pienestä pitäen matkustellut paljon, joten ei ihme kun iskee matkakuume usein. Matkat ei oo ainoastaan lomia, eikä ihania muistoja vaan niistä myös oppii tosi paljon.
Taidan nyt kuitenkin mennä nukkumaan, jottei huomenna ois ihan zombin näköinen ja jaksaisi nousta sieltä sängystäkin.

Sweet dreams & good morning

2017-01-19 09.46.31 12017-01-19 09.46.26 1
2017-01-19 09.46.35 1
2017-01-19 09.46.28 1

3 kommenttia:

 1. Mä oon kans samanlainen että esikatselen postauksen ainakin sen kymmenen kertaa ennenkuin julkaisen, mutta silti tuntuu että aina löytyy jotain huonoa jostain :D Todella kivoja kuvia! :-)

  http://elamaasekasorronkeskella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nam herkullisen näköiset kahvit kuvissa! Itsekin katson aina monta kertaa esikatselun kautta, miltä postaus näyttää :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Täälläkin suunnalla sama, että postaus pitää katsoa moneen otteeseen läpi ennen julkaisua. (Aina vielä julkaisemisenkin jälkeen löytyy kyllä jotain muokkailtavaa!)

  aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista