maanantai 30. tammikuuta 2017

Monday motivation


Happy monday, loves!

Uusi viikko ja uudet jutut käyntiin. Mulle maanantai on aina viikon kiireisin päivä ja onhan se myös päivä mistä uusi viikko alkaa.Tykkään itse maanantaista juuri siksi, että se on ns. puhdas paperi jonka saa itse suunnitella haluamallaan tavalla! Hyvä viikko lähtee käyntiin virkeänä muutaman kahvikupin jälkeen, hyvän treenin voimin sekä ajoissa tehtyjen koulujuttujen parissa. Todennäköisesti siis jos maanantai lähtee hyvin käyntiin, myös loppu viikko seuraa perässä. Tosin ainahan näin ei kuitenkaan käy, ja maanantai tuppaa olemaan raskain, uuvuttavin tai ärsyttävin päivä viikossa. Oli se mitä vain edellisestä kolmesta adjektiivista, ovat ne kaikki vähiten haluttuja alkuja uudelle viikolle. Ajattelinkin siis jakaa tänä maanantaina muutaman vinkin, jonka avulla mun maanantait on suurimmaksi osaksi sujuneet hyvin, myös niillä vähäisillä yöunilla. :)


Monday plan: drink coffee, be awesome & ignore negativity 

 • Herää tarpeeksi aikaisin. Viikkoa ei ole kiva aloittaa myöhästymällä heti ensimmäisenä päivänä, joten herätyskello aikaisin soimaan! 
 • Suunnittele aikataulut.  Kun tiedät etukäteen mitä päivän aikana on luvassa, osaat ajoittaa myös esimerkiksi lounaan päivääsi. Ehkäpä ehdit jo edellisenä päivänä tehdä itse omat eväät seuraavalle päivälle.2017-01-27 11.26.48 1
 • Kahvitreffit. Jos maanantai on mielestäsi viikon ärsyttävin päivä tai ei muuten vaan yleensä suju, sovi ystäväsi tai muun läheisen kanssa treffit! Näin maanantaille on jotain kivaa odotettavaa, eikä negatiivisia ajatuksia enää edes huomaa.
 • Laittaudu & pue lempipaitasi. Pue lempipaita tai asu päällesi jo maanantaina, asu jossa sinulla on mukava olla mutta samaanaikaan myös näyttää mielestäsi hyvältä! 
 • Coffee. Kahvin suurena ystävänä suosittelen sitä kaikille! Jos et kuitenkaan satu pitämään kahvista, kannattaa juoda teetä, kaakaota tai jotain muuta mieleistä juotavaa. 
 • Hyvät teot. Hymyile vastaan tulevalle, kehu ystävääsi tai kysy vaikka jonkun kuulumisia. Näitähän voi tehdä joka päivä ja sen lisäksi että itselle tulee hyvä mieli, piristää se myös varmasti toisenkin päivää. 2017-01-16 01.32.27 1
 • Vaatimukset. Älä aseta itsellesi liian suuria vaatimuksia. Päivän, eikä viikonkaan aikana tarvitse ehtiä tekemään kaikkea.
 • Urheile. Salitreeni tai ihan vain pieni kävelylenkki tekee hyvää mielelle ja kropalle. Ehdoton lemppari maanantaisin.
 • Rentoudu. Parasta pitkän päivän jälkeen on ottaa kuuma suihku, kuoria iho pehmeäksi ja mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. 2017-01-29 12.04.27 2
 • Inspiraatio. Lue lehtiä, suunnittele seuraavaa reissua ulkomaille tai vähän lähemmäs, selaa We heart it:tia... Tosin, ei ehkä ole paras idea katsella lentoja Ruotsin tunnilla. Kokemuksesta voin sen kertoa. :D Mutta mua on monena aamuna auttanut matkustusaiheiset kuvat, ja inspiroineet jaksamaan päivän loppuun asti hymyillen! 
 • Musiikki. Kuuntele motivoivaa musiikkia, joka saa sinut iloiseksi.IMG_1442
 • Naura. Vaikka päivä olisikin täynnä kommelluksia, muista nauraa niille! Oon yksi niistä, joille sattuu ja tapahtuu kokoajan kaikennäköistä joten tämä on tullut käyttöön.
 • Varaudu. Varaudu sään mukaan jo heti aamulla. Ota sateenvarjo mukaan sateisena päivänä. Lähde tarpeeksi ajoissa jos sattuu olemaan kova lumipyry, näin välttäen ruuhkat ja myöhästymisen! 
 • Kokeile jotain uutta. Jos päivittäiset rutiinit alkavat kyllästyttää, kokeile jotain uutta! Uutta reseptiä, harrastusta tai vaikka proteinipatukkaa.2017-01-29 01.39.28 1
Ja vielä viimeisenä haluan toivottaa kaikille ihanaa maanantaita! <3

IMG_1512

7 kommenttia:

 1. Olipa ihanan positiivinen ja inspiroiva postaus! Itellä lähti tää maanantai käyntiin vähän turhan vähillä yöunilla, mutta kyllä tää tästä :D Ihanaa maanantaita sulle <3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana ja positiivinen postaus, sai hymyn huulille! Nuo jutut kyllä tekee arjesta parempaa! :)

  https://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Tuli tosi iloinen olo sitä lukiessa vaikka on koeviikko just meneillään :D

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Tuli tosi iloinen olo sitä lukiessa vaikka on koeviikko just meneillään :D

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com

  VastaaPoista