keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Spring

Ihanaa kevään alkua!

Viimeiset kaksi päivää oon viettänyt lakanoiden keskellä täysin voimattomana. Muhun iski joku pöpö mutta onneksi vasta nyt, koeviikon lopussa. Koeviikko oli tosi raskas koska olin haalinut liikaa kursseja yhteen jaksoon. Ens jaksoon otankin sitten paljon vähemmän. :)
Onneksi pikku hiljaa alan olemaan paranemiseen päin! Viime päivinä oon saanu paljon ihania uutisia, tulevista reissuista. Matkat motivoi jaksamaan arjen keskellä, enkä malta odottaa kun pääsen niistä kertomaan lisää täällä. Siihen asti ajattelin postailla vähän vanhoista reissuista, koska mulla löytyy varmaan tuhat kuvaa ja kerrottavaakin ois paljon. :D

ps. Nyt tulevana lauantaina ilmestyy blogiporukan toinen postaus!

2017-01-27 11.26.34 1
Kalenteri on pullollaan seuraavien kuukausien osalta kaikkea ihanaa. 
2017-01-29 12.04.25 1
Road trip Teneriffalla tasan vuosi sitten. Kierrettiin koko saari ja ne maisemat oli todella hienoja! Oli hauska nähdä kuinka maasto muuttui koko ajan. Vaikka saari onkin pieni, oli siellä niin erilaisen näköisiä maisemia ja luontoa joka paikassa. Käytiin myös paikallisessa ravintolassa syömässä, missä ruoka oli todella hyvää! Pakko kertoa lisää tästä reissusta. :)
IMG_2127
Mitä kevään alku olisi ilman tulppaaneja? Meidän kotiin on ilmestynyt värikäs kimppu, joka tuo keväistä fiilistä auringon lisäksi. :)
2017-01-27 11.26.52 1
Study essentials. Läppäri, kalenteri, kahvi ja tarpeeksi iso laukku koulukirjoille helpottaa opiskelua aika paljon. IMG_2112

There's always something to be thankful for <3


2 kommenttia: