lauantai 22. huhtikuuta 2017

Birthday tomorrow

IMG_7160IMG_7170IMG_7161

Huomenna se suuri päivä koittaa, nimittäin täytän 18! Tuntuu uskomattomalta, että se päivä jota ollaan odotettu 13-vuotiaasta lähtien on vain päivän päässä. Musta tulee siis täysi-ikäinen, ''aikuinen''. Vaikkei päivässä aikuiseksi muututakkaan, tulee elämään enemmän vastuuta ja isoja päätöksiä entistäkin enemmän. Ja pääseehän nyt sitten laillisesti baariinkin. ;)
Huomenna siis käynnistyy synttäriviikko jolle on luvassa tosi paljon kaikkea ihanaa! Pientä reissuakin. ;) Rakastan juhlia ja juhlimista mutta tosi usein mun synttärit on jollain tapaa mennyt pieleen, joten mitään suuria odotuksia ei oo. Läheisimpien ystävien ja perheenjäsenten kanssa hauskanpitoa, niin ei siinä muuta tarvitakkaan.
Eniten odotan kuitenkin isoja juttuja, jota on luvassa pitkin tätä vuotta, nyt kun saa ihan itse päättää omista asioista. Oon myös niin muutosten tarpeessa! Tuntuu, että pakko päästä pois Suomesta, tekisi mieli vaan lähteä reissaamaan ympäri maapalloa. Päätinkin, että seuraavan vuoden aikana aijon tehdä niin monta pelkäämääni asiaa, jota mieleen tulee. Pitää vaan tarttua tilaisuuksiin, koska samanlaisia ei kovin usein tule.

Hymyissä suin tämä vuosi on aloitettu joten jatketaan samalla tavalla. ;) 

6 kommenttia:

 1. Sun blogi on ehdottomasti mun yks lemppariblogeista! ♥ Huikeita kuvia ja sun postauksii odotan aina innolla :) Onnea jo etukäteen huomisen päivän johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Ella! On mahtavaa kuulla tälläistä palautetta! <3

   Poista
 2. Hyvää syntymäpäivää jo näin tälleen etukäteen! :)

  VastaaPoista