tiistai 18. huhtikuuta 2017

Pink outfit


UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled  UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
top - zara
shorts - puerto rico
shoes - converse 

Niin kuin kuvista voi huomata, tää asu ei jää pinkin osalta vähäiseksi. ;) Rento ja mukava mutta silti sopivan tyylikäs shoppailupäivään. +35 -asteen lämmössä ei ihmeellisempää asua tarvinnutkaan! Kelpaisi kyllä nytkin vetää vain shortsit jalkaan, eikä tarvitsisi miettiä jäätykö ulos vaikka onkin paljon päällä. Aurinko täällä Suomessa kyllä paistaa, mutta sää ei sitten millään lämpene. :3 Well, toivottavasti kohta alettais senkin osalta siirtyä lähemmäs kesää.

Myös koulussa ja töissä pitäisi vielä vähän aikaa jaksaa, ennen kesälomaa johon on enää vajaa kaksi kuukautta. Ei kyllä uskoisi! Vaikka työt kyllä kesälläkin jatkuu, en malta odottaa mitä kaikkea ollaan suuniteltu lomalle! Myös ajokortti olisi mahtava saada ennen kesää (täytän ensi sunnuntaina 18!), koska ihan synttäreihin en ehdi sitä saamaan. Noh, kaikki näyttää tosi lupaavalta tällä hetkellä joten eiköhän sekin hoidu. ;)

Muistakaa nauttia kevään auringonpaisteista, aina kun sellaisia päiviä tulee !

6 kommenttia:

 1. Rakastuin sun banneriin! ♥ Pääsispä itekin matkustamaan johonkin lämpöseen maahan, koska edellisestä kerrasta on aikaa vaikka kuinka paljo :/

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti pääsisit matkustamaan. :)

   Poista
 2. Ihanan kesäinen asu ja oot niin upeena <3

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista