sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Weekend through my phone

Uuden puhelimen omistajana oon kuvaillut arjen pikku juttuja tosi paljon! Olin n. puoli vuotta kamalan puhelimen kanssa ja nyt vihdoin oon taas Iphonen parissa. En siitä sen enempää puhu, mutta pakko mainita kuinka iloinen oon , nyt kun voin taas puhelimella ottaa laadukkaita kuvia. Eli siis tässä postauksessa pääsiäisloman kohokohtia, puhelimen kuvien muodossa. :)
Untitled

Reading

Viime aikoina oon innostunut lukemaan englanniksi hömppäkirjoja ja sattumalta tarttunut nyt kaksi kertaa sellaiseen kirjaan, jonka päähenkilönä on Natalie. :D Toinen tarttui mukaan Puerto ricon supermarketista, jonka luin lomalta tullessani. Kirja sujahti viidessä päivässä, joka taitaakin olla nyt ennätys kirjan lukemisessa. En oo mikään lukutoukka, mutta lomilla tykkään lukea just tuollaista hömppää. Toinen kirja onkin kuvassa näkyvä ''The Dress'' ja päähenkilönä tässäkin siis Natalie. :D Saa nähdä meneekö tämä yhtä sujuvasti kuin ensimmäinen! 

Untitled

Riverdale

Oon ihan koukussa netflixin uuteen sarjaan Riverdaleen! Somessa höpötetään joka puolella 13 reasons why -sarjasta joka on myös netflixin alkuperäissarja, mutta muhun se ei iskenyt, toisin kuin Riverdale. Kaikki jaksot katsottu, pari jo muutamaan kertaan. En tiedä onko se sitten jännittävän juonen vai hauskojen roolien takia koukuttava, mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen!

Untitled

Easter food

Snäpissä näkyikin mun pääsiäisherkkuja. Terveellinen ruoka on myös juhlapyhinä tärkeää, siksi meillä syötiinkin hedelmiä ja vihanneksia! Nam Nam, valkosipulikatkaravut ja keitetyt parsat  omatekoisen bearnaisekastikkeen kera oli täydellinen combo! 
Snapchatissa mut löytää nimellä natalievilkko. ;)

Untitled

Cats

Omistan kaksi kissaa, jotka odottaa aina kotona oven edessä kun tuun, olin poissa sitten vain 5 minuuttia. Loman jälkeen kotia arvostaa paljon enemmän, varsinkin näiden kahden takia!

Untitled

Smoothies & fruits

Aamu lähtee hyvin käyntiin hedelmillä ja smoothiella! Lomalla join joka päivä yhden smoothien ja sama homma on jatkunut nyt Suomessakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti