tiistai 23. toukokuuta 2017

May

Untitled
UntitledUntitled
Untitled


Aurinkoista viikon alkua!

Taas on yksi keväinen viikko vierähtänyt nopeasti. Toukokuu on yksi mun lemppari kuukausi juuri sen takia, että silloin tulee tehtyä paljon ja vietettyä aikaa myös ulkona. Ja onhan tää mahtavaa, että Suomeen on rantautunut vihdoin biksukelit! Siitä on jo muutama kuukausi kun viimeksi olin reissussa, joten siellä tullut rusketus on ehtinyt hiipua melkein kokonaan pois. Onneksi oon nyt muutamana päivänä päässyt makoilemaan aurinkotuolissa, meidän pihalla jonne paistaa koko päivän  ajan aurinko .Ehdin siitä nyt myös oikein kunnolla nauttimaan, koska tänään mulla alkoi virallisesti kesäloma! Tosin, tälle viikolle on muutama työvuoro joista ensimmäinen on jo huomenna. :D
Miksi mua ei oo blogin puolella hirveesti näkynyt, johtuu oikeastaan siitä, että suurimman osan vapaa-ajasta oon viettänyt ulkona. Niin ihanat säät, ettei vaan raaski istua sisällä. :3 Kesä illat, kun voi pelata korista niin myöhään kun vaan jaksaa on ihan parhaita! Viime viikolla kävin myös yhden ystävän kanssa tsekkaamassa stadin uusimman hotellin skybaarin, ja ai että oli hienot maisemat. Mun illat onkin siis joko menneet liikunnan parissa tai ystävien kanssa. :)

2 kommenttia:

  1. Huh, pelkkä ajatus auringonotosta hytisyttää :D Täällä on nimittäin vielä luntakin aika paljon maassa. Onneksi siellä päin on jo saanut nauttia hyvistä keleistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta toukokuussa :o No toivottavasti sielläkin lämpenee!

      Poista