keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Just go with the flow

UntitledViime viikolla olin tosi väsynyt yhden pitkän työpäivän jälkeen, että seuraava päivä menikin yökkärissä leffoja katsellen. Se osui onneksi just vähän kylmemmän päivän kohdalle. Leffoista yksi ehdoton suosikki on safe haven, jossa näyttelee myös yksi mun lemppari naisnäyttelijä, Julianne hough. Se onkin kunnon kesäleffa, ja on tullut tavaksi katsoa se joka kesä. Tälläisiä rentoja päiviä on välillä kiva viettää, kaiken sen kiireen keskellä.
UntitledMulla on ollut ihan älyttömän hauskaa! Oon vaan nauranut päivät pitkät ja tavannut ihania ihmisiä. Toivottavasti kesästä on tulossa yhtä mahtava, kuin näistä kevään viimeisistä päivistä. Tai no, perjaatteessa mulla on jo loma niin tavallaanhan se tarkoittaa sitä että kesäkin on alkanut. :D Muutama pieni asia vielä tekemättä, ennen kuin pääsee kunnolla lomailemaan. Can't wait!  Monissa blogeissa on näkynyt bucket list-postauksia, joka onkin tosi hauska idea! Tosin, oon itse ajatellut viettää kesän enemmänkin fiilispohjalta. Ei sen isompia suunnitelmia(muutamaa lukuunottamatta), odotuksia eikä ennakkoluuloja. Viime aikoina oon huomannut, että parhaimmat muistot ja jutut tapahtuu silloin kun niitä vähiten odottaa. Toki eihän muutama festari- tai matkasuunnitelma yhtään pahaakaan  tee. Just go with the flow. ;)   Onko teillä  kesälle isoja suunnitelmia? Tänä kesänä tulee ihan jo töidenkin takia oltua paljon kaupungissa, joten ehkä sekin vaikuttaa vähän siihen, etten oo suunnitellut mitään isoa kesälle. Tykkään kaupunkielämästä  paljon,  mutta mulla on jo kova hinku päästä meidän mökille, koska  siitä on jo aikaa, kun viimeksi siellä olin.  Tänä vuonna olisi tarkoitus myös vähän sisustaa mun käyttöön tarkoitettua aittaa. Oonkin kunnon sisustusfriikki ja nyt kerrankin kun on aikaa niin ehkä vihdoin tänä kesänä se olisi kokonaan valmis! 
Untitled
Koulun osalta en siis vielä tänä vuonna valmistu (oon 99 ), mutta onnea kaikille valmistuneille! Juhlikaa kunnolla, koska sen ootte ansainneet. ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Pukeudut tosi nätisti ja oot muutenkin super kaunis. :) Itsekin tänä vuonna päätin, etten tee summer bucket listiä. Saa nähä mitä kesä tuo tullessaan. :D

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, pukeudut söpösti ja sulla on älyn upeet hiukset <3 Itsekkään en tee bucket listiä, ihan vain siksi että mulla on pelkkä elokuun alku vapaana! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sanni! <3 Ihanaa lomaa vaikka se onkin sulla aika lyhkäinen. :D

   Poista