lauantai 17. kesäkuuta 2017

summer nights

UntitledUntitledUntitled
UntitledUntitledUntitled

Mun kesä on  startannut aika leppoisissa merkeissä. Aurinkoiset päivät ollaan vietetty frendien kanssa ulkona drinkkien kera, kun taas sateiset vapaapäivät oon nukkunut pitkään ja tehnyt kaikennäköistä. Tosin tää viikko on suurimmaksi osaksi mennyt autokoulun parissa, joten vasta nyt pääsen kunnolla viettämään enemmän ihania kesäiltoja, vaikka sitten roadtripin merkeissä. ;) Sain nimittäin eilen ajoluvan! Vaikka sen saaminen vierähti muutaman kuukauden pidempään alkuvuoden reissujen takia, ei se olisi voinut parempaan aikaan tullakaan,  kuin juuri ennen juhannusta. Pääsen siis ehkä jo ensi viikolla ajamaan pidempää matkaa, mutta siitä sitten lisää lähempänä. ;)
Huomenna käyn pitkästä aikaa Tampereella, joka on yksi mun lempparikaupunki, varsinkin kesällä! Joka kesä siellä käydessä on ollut lämmintä, joten toivotaan että saataisiin huomisellekkin  vähän auringonpaistetta. Muutama sateinen päivä ei oo juurikaan haitannut, mutta matkakuume sen kuin kasvaa. Eikä sitä yhtään helpota Mondon selaileminen, josta bongasin jo muutaman kohteen jossa on ihan pakko käydä joskus. Ihan vain muutaman päivän kaupunkilomatkin houkuttelevat kovasti. Saa nähdä, jääkö reissaaminen tänä kesänä vain kotimaisten kaupunkien puolelle, vai jonnekkin kauemmas. :)

Ps. Oon Hernesaaren rannassa töissä, joten mua saa tulla moikkaamaan jos liikkuu siellä päin. ;)

13 kommenttia:

 1. Aivan ihanat, kesäset kuvat♥ Onnittelut ajoluvasta!
  Iteki rakastan käydä Tampereella kesäisin, kun siellä on niin kivan näköistä ja ihanan lämmintä melkeinpä aina kun on tullu käytyä. Nyt vaan ei oo siellä tullu vierailtua pariin vuoteen. Ollaan kyllä poikaystävän kanssa suunniteltu että siellä käytäisiin tänä kesänä. Kattoo toteutuuko suunnitelma :D

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania, kesäisiä kuvia! Tuli hyvä mieli ihan vaan niitä selaillessa jo :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia :) Tuli tosi kesäiset fiilarit.

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäisiä ja piristäviä kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Onnea ajoluvan saamisesta! Tampere on kyllä munki yks suosikkikaupungeista täällä Suomessa ja tosi kaunis kesällä :) Pääsispä sinne :/

  VastaaPoista
 6. Ihana fiilis näissä kuvissa! Kaikkien matkailulehtien selailu on kyllä ihan parasta, ne maisemat on vaan niin upeita missä ne toimittajat ja kuvaajat pääsee käymään :)

  VastaaPoista