lauantai 22. heinäkuuta 2017

Aurinkoinen Tallinna

IMG_0030IMG_0019Untitled
UntitledIMG_0008Untitled
UntitledUntitledUntitledIMG_9963UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Untitled

Tampereen lisäksi kesäisin on tapana käydä pyörähtämässä naapurimaassa, Virossa. Päiväristeily Tallinnaan oli kyllä mahtava startti viime viikonlopulle. Lähdettiin aikaisin aamulla Helsingistä ja jo silloin paistoi aurinko & oli lämmin, eli sää suosi meitä. :) Ruis rockin jälkeen mun palkasta ei ollut juurikaan mitään jäljellä, joten en lähtenyt tällä kertaa shoppailureissulle. Tai niin ainakin luulin, sillä parit vakkarikaupat tuli kierreltyä, joista lopulta löytyikin jotain. Mukaan tarttui uusi farkkutakki ja kesämekko josta näittekin kuvia. :)  Oon etsinyt täydellistä farkkutakkia vaikka kuinka kauan, joten en voinut jättää sitä sinne kauppaan. Vaalean sininen, tarpeeksi iso & pitkä mutta istuva. Laitoin itse asiassa sen heti päälle, joten se näkyy muutamassa ensimmäisessä kuvassa. 

Shoppailun lisäksi käydään yleensä kahvilla Carmen Cafe nimisessä kahvilassa. Kerran jopa sain sieltä pinkin väristä cappuccinona! Paikka on mun lemppari myös söpön sisustuksen takia. Kesäisin terassia ympäröi kauniit kukat ja päädyttiinkin juomaan aamukahvit siellä. Terassi oli niin nätin näköinen että tultiin iltapäivällä vielä uudelleen, juomaan raikkaat smoothiet. :) Jos herkulliset kakkupalat joita ei ole hinnalla pilattu kiinnostaa,  niin kahvila sijaitsee aika keskellä Rotermannin korttelia.

Niin kun kuvista huomaa, sää tosiaan oli täydellinen. Päiväreissulla ehtii kauppojen lisäksi myös kierrellä ulkona ja ihastelinkin lemppari kukista tehtyjä kimppuja torilla. :) Käytiin syömässä lounas vanhassa kaupungissa, jossa riittää aurinkoisia terasseja. Siinä se päivä oikeastaan vierähtikin ja tiedän jo muutaman hyvän paikan seuraavalle reissulle. :) Onko joku muukin ehtinyt käydä tänä kesänä Virossa ? :)

6 kommenttia:

 1. Niin kivan kesäisiä kuvia! 😍 Haluaisin kanssa Viroon kesäaikaan, mutta en taida oikein enää keretä tämän kesän aikana :-(

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköisiä ja kesäisiä kuvia Tallinnasta ♥ Pääsispä itsekin käymään!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Nice photos! And the dessert looks delicious!

  -Lena
  L.E.N.A | Revealed
  .

  VastaaPoista
 4. Tää sun blogi on niin ihana ja kaikki postauksetki nii täydellisil kuvilla et pakko jäädä seuraa! :)

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista