torstai 13. heinäkuuta 2017

RUIS ROCK 2017

Untitled

Oon sanaton. Siis nää kolme viimeistä viikonloppua, on ollu täynnä mun elämän parhaimpia hetkiä. En tiedä edes mistä aloittaa! Mun on pitänyt muutaman kerran tulla tänne kirjoittelemaan, sain jopa yhden postauksen valmiiksi mutta en oo ehtinyt julkaisemaan, koska päivät on hurahtanut aikamoisella kiireellä. Tää ''kiire'' on tosin ollut pelkkää hauskanpitoa, joten en valita. ;) Palaillaanpa siis viime viime viikonloppuun. Perjantaina juhlittiin kesän ekaita viikonloppu vapaita, josta oli hyvä jatkaa lauantaina Tuska festareille. Himin päätöskeikkaa mentiin sinne katsomaan, eikä oikeastaan ne muut bändit olleet mun makuun. :3 Kokemuksena Tuska oli kyllä hyvä, ja onneksi meillä oli Vip passit niin ei jouduttu palelemaan koko iltaa ulkona. :) Himiä on auton takapenkillä kuunneltu lapsuudessa aikas paljon, joten olihan se pakko nähdä edes kerran ennen kuin bändi ehtii lopettamaan.Sunnuntaina jatkettiin juhlimista sunnareiden merkissä, joka on viikonloppu duunien takia tullut melkeenpä tavaksi. :D Kesällä tää elämä onkin yhtä juhlaa, mutta niin se pitää mennäkkin. ;) Paljon ihania muistoja takana alku kesältä, ja paljon vielä tulossa. Pakko myös mainita, että oon tutustunut kesän aikana ihaniin ihmisiin!

Untitled

Ja nyt siihen kesän kohokohtaan, Ruis rockkiin! Ehdottomasti yksi mun elämän parhaimmista viikonlopuista. Kaikki oli täydellistä, kelit oli kohdallaan, juotavaa riitti, ihania ihmisiä ja sitäkin mahtavampia esiintyjiä! Tää oli mun ensimmäinen kesä ruississa, ja ei todellakaan viimeinen. Ei sitä turhaan hehkuteta, ja voin nyt itsekkin suositella sitä jokaiselle! Tykkäsin koko alueesta tosi paljon, sen monipuolisuuden takia. Ruokapaikkoja oli joka lähtöön, erilaista tekemistä riitti ja rantalavalla pääsi uimaan. Artisteja oli iso valikoima, ja pääsin katsomaan lempparit eturivistä eli Kygon & Bastillen, sekä jvgn ja Eveliinan parin metrin päästä lavasta. Kuvasaldo on oikeastaan näissä kahdessa postauksessa, mutta videoita tuli otettua enemmän. Ehkä teen niistä kesän lopuksi jonkun koosteen, saa nähdä. ;) Näin kaikki lempparit siis läheltä ja muita artisteja fiilisteltiin vähän kauempaa. :) Viimeinen ilta päättyikin Martin Garrixiin, ja pääsin sen randomin olkapäillä katsomaan, haha sieltä olikin hyvät näkymät lavalle. :D  Oltiin sitten Kygon eturivissä tai Martin Garrix vähän kauempana, oli molemmissa huikee meininki! 
UntitledUntitledRuissi oli kyllä todella onnistunut, ainoa miinus oli alueelta poistuminen. Ihmisiä oli tuhansia, taxi & bussi jonot niin pitkiä että olisi saanut monta tuntia jonottamaan. Onneksi meillä kävi molempina iltoina hyvä tuuri, ja saatiin kyydit paikallisilta.  Kipeeksi tulin silti, ja oon myös kuullut että moni muukin. Kaksi päivää sängyssä netflixiä katsellen on aika masentavaa noin huikeen viikonlopun jälkeen. :D Tosin eihän sitä oo vielä oikein ehtinyt tekemään, niin ihan hyvä että muutaman päivän lepää kunnolla. Vielä on tulossa kuitenkin kaikennäköistä, ja tuun myös vielä loppukesästä olemaan aktiivisempi täällä blogin puolella!

Untitled
Untitled
Untitled

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Itse olisin kanssa ruissiin halunnut, mutta harmikseni en töiden takia kerennyt.

    VastaaPoista