sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Baby, it's cold outside

Ihanaa sunnuntai aamu..

Untitled

-päivää!
Mun sunnuntaiaamu on alkanut rennoissa merkeissä. Laitoin ripauksen kanelia aamukahviin ja sitten homma lähtikin käsistä. Tää kahvi piristikin enemmän kun yleensä jo ulkomuodoltaan. :D 
Untitled
Syksyn alku tarkoittaa sitä, että voi kaivaa kaapista bleiserit ja kevyet takit eikä vielä ole liian kylmä niissä, pääsee tilaamaan kahvilassa sesonkikahveja sekä sytyttämään tuoksukynttilöitä kotona kun ulkona sataa vettä. Nää on niitä positiivisia juttuja, miksi tykkäänkin syksystä aika paljon. :) Toinen syy on myös se, että aletaan olemaan päivä päivältä lähempänä mun lempi aikaa vuodesta. Voi kuulostaa ehkä vähän hullulta, mutta aina alku syksystä alan jo odottamaan joulua. :D Vaikka onhan siihen vielä melkein neljä kuukautta, mutta ne sujahtaa yhtä nopeasti kuin kesäkin. Syksyllä tosin on paljon muutakin kivaa, mm. jokavuotiset I love me -messut. Joten vielä ei oo kiire joulupostauksien tekoon. Kun syksyn tuoma pimeys alkaa masentaa, pitää vain keksiä tapoja välttää sitä. :) 
Untitled
Arki on alkanut pikku hiljaa rullaamaan samaan tapaan kuin ennenkin, koulua, salia ja kahviloissa istumista kavereiden kanssa. Oon ehtinyt tehdä suursiivouksen, joten kaikki käyttämättömät vaatteet on viety varastoon odottamaan kirpputorille viemistä. Nyt on myös tilaa täyttää vaatekaappi uusilla vaatteilla, luvassa siis pitkiä shoppailureissuja. ;) 
Untitled


Natalie


10 kommenttia:

 1. Kunnon syksyvibat tästä postauksesta! <3 Ihana!

  VastaaPoista
 2. Miten herkullisen näköinen syksyjuoma! <3

  VastaaPoista
 3. Siis niiiiiiiin ihana toi sun Guessin laukku. Oon ite kunnon fanaatikko ja mulla on itellä 3 crossbodya, mutta ehkä ensivuonna lupailin jo itselleni että voin ostaa shopperin Guessilta... :) Ja toi kaakao oli kyl tosi herkun näköinen!

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
 4. Oi toi kahvi näytti todella hyvältä. Pakko myös mainita, et tää sun blogi on aivan ihana :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Wau! Tulin ensimmäistä kertaa blogiisi ja reaktioni oli suuri wau, oli pakko myös liittyä lukijaksi!
  ♥ Super ihana blogi & postaus & kauniit kuvat ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista