lauantai 30. syyskuuta 2017

Ready for winter


 Jacket - Bershka

Edellisessä postauksessa mainitsinkin jo uudesta talvitakista. Odotan tällä hetkellä ihan innoissani joulua (eli tavallaan myös talvea), joten talvitakin hankkiminen kuuluu ehdottomasti syksyn jokavuotisiin rutiineihin. Oon huomannut, että tämän asian kanssa kannattaa aina olla ajoissa liikenteessä koska Suomessa ei ikinä tiedä milloin ne pakkaset yllättää. :D Vaikka nythän ollaan vielä keskellä syyskuuta, on takki päässyt jo muutaman kerran käyttöön. Vihaan palelemisen ja kylmyyden lisäksi kerrospukeutumista joten helpottaa paljon kun voi vetää  paksun takin päälle. Saa nähdä, kauan tää pysyy mulla valkosena. :D Parempia kuvia takista tulee varmasti tässä syksyn / talven aikaan, koska tällä hetkellä tää on yks lemppari takeista.

Untitled
Untitled
Untitled


 Natalie   


5 kommenttia:

 1. Siisti takki! Bershkassa on ihania vaatteita aina :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Miten ihana takki! <3 Toi on ihan totta että täällä pakkaset yllättää! Parina aamuna olis jo tarvinnut kunnon talvitakkia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo Suomesta ei ikinä tiedä millainen sää on seuraavana päivänä. :D

   Poista
 3. Onpa hyvännäköinen takki! Valkoinen väri takissa on tosiaan siitä kinkkinen, että se näyttää TOSI hyvältä, mutta myös likaantuu helposti :D Onneksi sen voi sentään pestä!

  VastaaPoista