sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Welcome october

 Untitled
UntitledUntitled
UntitledUntitled
 Untitled

Jeij, ollaan taas yksi kuukausi lähempänä joulua! Tänään fiilistelin jo vähän joululaulujakin.. Noh ehkä maltan vielä odottaa kuukauden ennen kuin aloitan jouluvalmistelut, koska lokakuussa on luvassa paljon makeita juttuja! Odotan jo I love me- messuja, jossa pääsee taas ostamaan vuoden meikit varastoon. :D Rahaa oon sinne myös jonkin verran säästänyt, mutta oon myös ehtinyt syyskuussa sitä tuhlaamaan nimittäin Victoria's Secretille oli ilmestynyt muutama kappale Victoria Sport -mallistosta. Oon kuullut pelkkää hyvää heidän urheiluvaatteista ja nyt syksyn / talven aikana legginssit pääsee käyttöön salin ulkopuolellakin. Varsinkin kouluun ei aina jaksa panostaa enkä aikaisina aamuina edes ehdi sen ihmeellisemmin asua valitsemaan. Näin syksyn kunniaksi ostin myös muutaman hajuveden, vakkari tuoksun Jimmy Shoolta sekä VS:ltä testiin angel goldin.Uudet tuoksut piristää aina, erityisesti jos ne tulee söpöissä pinkeissä paketeissa. ;)

psst.. Tänään on kansainvälinen kahvipäivä, joten voi myös hyvällä omalla tunnolla juoda extra kupposen kahvia tai tilata kahvilassa erikoiskahvin! 

 Natalie

5 kommenttia:

 1. Vau oot upea! <3 Minä päivänä oot menossa tuonne messuille? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana! <3 Ajattelin mennä messuille perjantaina tai lauantaina. :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Tosi ihanan näköset noi VS:n tuoksut, itekki hankin just passportholderin niiltä :) Mutt anoista tuoksuista en silleen ite välitä kun tuntuu et ne on esiteineille suunnattuja ihan laadun puolesta.

  ~ Finnlandsnorsk ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh passikuoret on kyllä kivat! Jep, ite samaa mieltä noista body misteista. Testasin VS:n kaupassa yhtä hajuvettä ja päätin ottaa testiin pienoiskoossa, tuntuu että ne on laadukkaampia kuin bodymistit. Hintaakin sen verran enemmän. :D

   Poista
 4. I did not know that they had Victoria's Secret stores in Finland. You look pretty very wearing that Victoria Sport tee-shirt - Your hair and your makeup look beautiful! The coffee from the specialty coffee cafe sounds good!

  http://www.full-brief-panties.blogspot.com/2017/10/lingerie-review-of-full-brief-panties.html

  VastaaPoista