torstai 2. marraskuuta 2017

First snow & first christmas decorations

Untitled
Untitled
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Untitled

Saimme tänne Etelä-Suomeen jo lokakuussa ensilumen ja vaikka se on jo ehtinyt sulaa melkein kokonaan pois, lähti siitä mun joulufiilikset nousuun! Kuun viimeisenä päivänä kävin palkkapäivän kunniaksi ostamassa uusia tyynyjä sekä kaivamassa joulukoristeet varastosta. Kyllä, jouluun on vielä kaksi kuukautta ja mulla on jo koristeet paikallaan. Vielä en ehtinyt kaikkia laittaa, joten koti näyttää vielä maltilliselta. :D Joten palailen lähempänä joulukuuta esittelemään koristeita paremmin!
Tällä viikolla oon ehtinyt myös jo kiertämään kaikki kaupat, jonne on ilmestynyt joulun sesonkituotteet. Aattelin myös vinkata muutaman, josta löytää tosi nättejä koristeita! Joten kannattaa pysyä kuulolla, vaikkei sattuisi pitämään joulusta niin vinkeistä löytyy myös yksi sisustuskauppa (mun lemppari), josta löytyy paljon muita ihania juttuja! Kauppojen lisäksi oon ostanut perinteisen joululehden heti kun se ilmestyi lähikaupan hyllylle. Lehti on pullollaan reseptejä joita tekisi mieli päästä jo heti testailemaan. :)Tälläistä on mun viime päiviin kuulunut, kuinkakohan monta kertaa sanan ''joulu'' saa mahdutettua yhteen postaukseen haha. :D Joka tapauksessa ihanaa alkanutta marraskuuta!

ps. Onko muita joulufriikkejä liikenteessä ? :D

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat nuo koristetyynyt! :) Mä olen aloittanut joulukoristeluiden kanssa aika varovaisesti, tällä hetkellä kotona on vaan talvi/tunnelma/jouluvaloja, ehkä varsinaiset koristelut tapahtuu vasta sitten joulukuun puolella. Mutta ihanaa, että on tähän pimeään marraskuuhun fiilisteltävää, kun tulee joulu :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Mäkin katselen jo lisää kuusen koristeita, viimevuonna ostin uuden valkoisen kuusen muttei viitsinyt panosta koristeisiin. Nyt haluaisin pari hienompaa palloa tai koristetta :)

    Finnlandsnorsk

    VastaaPoista