sunnuntai 3. joulukuuta 2017

3 x Christmas books luukku 3

Untitled
Tämän päivän luukusta ilmestyy kolme jouluista kirjavinkkiä, joita voi antaa lahjaksi tai vaikkapa ostaa istelleen joululukemiseksi. Tilailin siis marraskuun loppupuolella itselleni muutaman joululahjan, joista osa on jo löytänyt kotiin asti. Tarkoituksena oli tilata yksi jouluinen kirja, mutta mukaan lähtikin sen lisäksi vielä kaksi.  Tykkään lukea kirjoja englanniksi, koska käännetyt kirjat on jotenkin tökeröitä enkä ole myöskään löytänyt suomalaisia kirjoja, joissa takakannessa oleva kuvailu olisi saanut mut kiinnostumaan. Tässä tapauksessa ei kirjojen ulkonäkökään vaikuttanut negatiivisesti ostoksiin ja oppiihan tässä samalla Englantia. :) Vielä en ole ehtinyt kirjoja muuta kuin selailemaan, mutta ajattelin silti vinkata näistä hyvissä ajoin ennen joulua jos vaikka joku sattuisi innostumaan. :) 
Untitled
The single girl's to do -list
 Tämä oli toinen Lindsey Kelkin kirjoittama kirja jonka tilasin, sekä myös näistä kaikista vähiten jouluinen. Kirja vaikutti niin hauskalta, että päätyi ostoskoriin. Jos en ehdi tässä joulukuussa kaikkia kolmea kirjaa lukemaan, niin ainakin sitten ensi vuodelle voin säästää tämän. :)  Päähenkilö Rachel on juuri jätetty, joten hänen paras ystävänsä keksii listan asioista, joita Rachelin pitäisi tehdä unohtaakseen entisen poikaystävänsä. Lista vie ystävykset seikkailuihin.  
Untitled
UntitledA girl's best friend 
Kirjassa Tess saa mahdollisuuden viettää ihanan joulun New Yorkissa yhdessä parhaan ystävän Amyn kanssa. Pientä sekaannusta aiheuttaa kaksi miestä, jotka myös asuvat Nycissä ja ovat Tessille tuttuja. Tessillä on vain muutama päivä aikaa pelastaa oma työnsä mutta miten käy, kun Nick ja Charlie sekoittavat Tessin joulua?  
Untitled
Untitled
Winter Wonderland
Tässä kirjassa jos missään on sitten joulun tuntua! Journalisti Krista matkaa Quebeciin, kirjoittamaan Kanadan joulukarnevaaleista. Iglut, Husky koirat ja vaahterasiirappi sulattavat Kristan sydämmen. Jouluinen maaseutu tuo mukanaan myös komean Jacquesin. Rakkautta luvassa ihanassa joulumaassa. Jo pelkästään kirjan kuvausta lukiessa tekisi mieli lähteä mukaan jouluiseen tarinaan! 
Untitled

4 kommenttia:

  1. Niin tuttua! Oot tilaamassa yhtä juttua, mutta kuitenkin päädyt useampaan :D Täytyykin tutustua näihin kirjoihin tarkemmin, vaikuttaa meinaan lukemisen arvoisilta!

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näkösiä kirjoja ja niin kauniita! Mä oikeasti haluaisin ostaa tommosia karkin näkösiä kirjoja :)) Tekee heti mieli lukea niitä enemmän!

    Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista