perjantai 1. joulukuuta 2017

First day of christmas

Untitled

Ihanaa joulukuuta !

Vuoden odotetuin kuukausi on vihdoin täällä.  Ensimmäiset joululahjat on ostettu,  pikkujoulumekko roikkuu vaaterekissä & joulutorttujen leipomista olisi luvassa tänä viikonloppuna.  Nyt siis viimeistään on aika aloittaa joulutohinat ja pistää  jouluradio päälle! Joulukuu on ainakin mulle vuoden kiireisintä aikaa, mutta ajattelin kuitenkin yrittää postata tänne blogiin tänä vuonna joulukalenterin! Eli joka päivä blogiin ilmestyy jouluinen postaus, aina sinne 24 päivään asti. :)  Luvassa olisikin ihania reseptejä, vinkkejä ja ihan vain fiilispostauksia.  Katsotaan, mitä tästä tulee! Ensimmäisenä luukkuna on 5  asiaa, joita odotan joulukuulta. :)

Lumi
Tottakai joulufiilikseen pääsee parhaiten silloin, kun on valkea maan pinta.:) Pieniä lumihiutaleita jotka tarttuvat hiuksiin tai takkiin on kiva ihailla & isompia lumipyryjä fiilistellä kotona peiton alla.

Paketointi
Lahjojen saaminen on joulussa aina yhtä ihanaa, mutta odotan vielä enemmän sitä kun pääsee paketoimaan kaikki ihanat yllätykset mitä on pitkin joulukuuta hankkinut perheenjäsenille ja ystäville.

Joulukuusen koristelu
Jokavuotinen traditio, mutta silti kuusi näyttää  eri näköiseltä joka kerta. Parasta on katsella kuusta illalla, kun muut valot on jo sammutettu ja kuusi hohtaa hämärässä.

Pikkujoulut
Syksyllä tulee vähän vähemmän juhlittua, mutta taas joulun alla on ihana tavata ystäviä pikkujoulujen merkeissä. Glögi ja jouluherkut kuuluvat asiaan. ;)


Leipominen
Pienenä oon ollut kova leipomaan, mutta vanhemmiten siihen on jäänyt vähemmän aikaa. Leivon silloin tällöin, poikkeuksena joulukuu. Uuni pääsee siis kovaan käyttöön. Torttuja, pipareita ja muita makeisia  on kiva leipoa lahjaksi.


Untitled

2 kommenttia:

  1. Oon paketoinut kasan kenkälaatikoita, mitä on jäänyt tältä vuodelta yli! Nyt pitäisi vain löytää jotain, millä täyttää nämä laatikot :)

    Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista