tiistai 12. joulukuuta 2017

Gift ideas for him luukku 12


Gifts for him


T-paidat

Perus T-paitoja tarvitsee aina, joten miksei niitä ostaisi suoraan lahjapakkauksessa ja erityisesti miehen lemppari brändin valikoimasta! Valkoiset t-paidat ainakin näyttävät hyvältä, jos multa kysytää. ;D

Aamutakki & Yökkäri

Jos  pehmeistä paketeista tykkää, niin paitojen kaveriksi voi antaa hauskan yökkärisetin tai/ja aamutakin, joka lämmittää kylminä pakkasaamuina.

Hajuvesi

Helppo klassikko lahja,  eikä voi mennä pieleen varsinkin jos tietää lahjan saajan vakkari tuoksun. 

Kuulokkeet

Kaikkihan me kuunnellaan musiikkia, jotkut sitten enemmän ja toiset vähemmän mutta aivan varmasti tulee käyttöön, iästä riippumatta. :) 

Kello

Kellon hankinnassa kannattaa ottaa huomioon miehen tyyli ja millaiseen käyttöön se tulee. Kellojakin on niin laidasta laitaan, on sporttisia kelloja jotka mittaa samalla sykettä sekä tavallisia arkikäyttöön kuuluvia  malleja. 

Lippis & pipo

Taas yksi lahjaidea, joka riippuu millainen on lahjan saaja. Jos sen verran tuntee, että tietää miehen lempi joukkueen esimerkiksi jääkiekossa pääsee jo pitkälle! Voin vaikka vannoa, että paketin avaajalla on leveä hymy kun löytää lemppari jengin logolla varustetun lippiksen, tai miksei vaikka paidan. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti