perjantai 12. tammikuuta 2018

5 vinkkiä nettishoppailuun

Oon viimein hurahtanut nettishoppailun maailmaan. Se on vaan niin helppoa, ja paketeita on aina ilo odotella! Parasta on myös kun ei tarvitse jonotella pukukoppeihin tai tuskailla kuumassa talvitakissa sekä pääsee ihan rauhassa kotona testaamaan tuotteita. 

2017-01-27 11.26.54 1
1. Liity kyseisen sivun sähköpostilistalle. Monella sivulla jo tämän tekeminen antaa etuja tai alennuskoodeja. Kannattaa myös jälkikäteen selata sähkopostit läpi, jos vaikka on missannut alennuskoodin joka olisi vielä voimassa. Googlettamalla nettisivun nimen & alennuskoodi, voi löytää esimerkiksi blogeja joissa lukijoille on annettu koodeja tai etuja. :) 

2. Kannattaa tsekata minkä kokoinen vaate mallilla on, ja hieman kaavailla esimerkiksi mekoissa mihin asti se ylettyy. Joillain sivustoilla saattaa myös lukea mallin pituus, joka auttaa vertailemaan esimerkiksi mekon helman pituutta siihen miltä se näyttäisi päällä. Tämä auttaa siis välttämään turhat palautukset, itse en ole vielä kertaakaan joutunut palauttamaan netistä ostettuja juttuja. 
2017-01-27 11.26.51 1
3. Jos omat tuotteet ei ylitä ilmaisen toimituksen vaadittavaa hintaa, kannattaa kysäistä onko joku kavereista kiinnostunut ostamaan samaan tilaukseen jotain. Onneksi monilla nettisivuilla saa ilmaisen toimituksen aika pienestä ostomäärästä.

4. Mielipiteet
Aina kun epäilen ja pähkäilen onko ostamani tuote oikeasti sen näköinen, luen muiden mielipiteitä ja kokemuksia joko nettikaupan sivuilta tai googlettamalla jos tuote on suosittu.  Googlaamalla esim. vaatteen nimen ja merkin oon löytänyt muista nettikaupoista enemmän kuvia samasta tuotteesta ja tällä tavalla varmistunut, että se on oikeasti sen värinen ja näköinen.
2017-01-27 11.26.52 1
5. Youtube & Blogit
Tää kohta tavallaan tulikin jo ensimmäisessä vinkissä, mutta vähän eri tavalla. Nimittäin oon löytänyt tosi hyvän keinon, millä näkee meikkien oikeat värit ja koostumukset! Haen youtubesta tai googlesta esim. huulipunan nimen ja merkin, suosituimmista meikkimerkeistä löytyy melkein aina yksi video tai postaus missä esitellään ja kokeillaan tuotetta. Näin myös osaa itse hahmottaa, miltä se väri näyttäisi omilla kasvoilla. :)


Onko nämä vinkit jo tuttuja ? Toivottavasti näistä oli hyötyä ja jos satut tietämään muita hyviä vinkkejä, feel free to share  them . ;)

1 kommentti:

  1. Mulle paras vinkki nykyhetkeen olisi "aseta estot jokaiselle vaatteita ja asusteita myyvälle nettisivustolle" :--D Mennyt turhan helpoksi tuhlata kaikki ylimääräinen netin kautta uusiin kivoihin juttuihin... Ehkä mä aloitan siis pian pidemmän ostoslakon :') Ei mutta oikeesti, vaikka vinkit oli itselle jo tuttuja (vähän liiankin tuttuja) niin tosi kattava ja hyvin tehty postaus, mistä varmasti joku nappaa kyllä vinkkejä! :)

    VastaaPoista