lauantai 6. tammikuuta 2018

What I got for christmas 2017

Hyvää uutta vuotta !

Untitled
Joulu ja uusivuosi on nyt vietetty, joten eikö ole aika alkaa toteuttamaan uuden vuoden lupauksia ja palata arkeen? Vuoden vaihde meni mukavasti juhlien ja nyt muutama päivä on tullut otettua rennosti.  En oikeastaan ehtinyt valmistautumaan uutta vuotta varten ollenkaan, joten en ole myöskään mitään uuden vuoden lupauksia miettinyt. Joten niistä kirjoittelen sitten myöhemmin, jos edes päädyn lupailemaan. :D Ajatuksena olisi enemmänkin päästä lähemmäs unelmia, joista oon haaveillut jo kauan mutten kunnolla päässyt toteuttamaan. 
UntitledUntitled
Tammikuun otan rennosti ja pikku hiljaa palaan taas normaaliin arkeen, treeneihin ja ruokavalioon koska viime vuoden loppu oli todella rankka  ja nyt vasta monen tunnin univelat alkavat näkyä. Tarkoituksena on siis niin sanotusti ladata akkuja. Tässä on jo muutama päivä nukuttu 12 tunnin yöunia joten eiköhän kohta pitäisi taas päästä taas treenailemaan. :)  
UntitledUntitled
Palataan hetkeksi vielä jouluun, nimittäin sain todella ihania lahjoja, joista osan ajattelin esitellä täällä. :) Paketeista löytyi mm. suklaata, pyjama ( joka näkyy edellisessä postauksessa), uusi pehmeä kylpytakki ja sen kaveriksi valkoinen torkkupeitto , meikkejä (mm. Estee Lauderin jouluboxi!) sekä leffaliput jotka tulivatkin jo käyttöön. :) Kävin myös itse ostamassa joulun jälkeen aleista muutamia juttuja, esimerkiksi Lushin suihkugeelin jota oon himoinnut jo kauan mutta silti vasta nyt raaskin sen osaa. Skumppapullon sain veljeltä ja se menikin jo uutena vuotena. :D Näiden lisäksi sain myös muita juttuja joita en ehtinyt kuvailemaan, koska keskityin jouluaattona enemmänkin syömiseen ja leffojen katseluun. Joulu oli ihana ja kiitollisena kaikista lahjoista oli hyvä lopettaa vuosi 2017. ;) 
UntitledUntitled

4 kommenttia: