lauantai 17. helmikuuta 2018

Beauty box - January

Untitled
Untitled
Mun oli aivan pakko tulla jakamaan tänne tämä ihana beautybox! Bongasin tämän lookfantasticin nettisivuilta ja muutaman ostoksen lisäksi päätin kokeilla kolmen kuukauden tilausta joista ensimmäinen saapui tammikuussa sitten. Helmikuun boxi tuli ystävänpäivänä, joten oon hieman myöhässä tämän ensimmäisen boxin kanssa mutta kertokaa ihmeessä jos kiinnostaa nähdä mitä helmikuun boxista tuli. :)
Untitled
Tammikuun boxista löytyi paljon ihonhoitoon liittyviä tuotteita ja ajattelin nyt esitellä niitä, kun olen päässyt osaa jo kokeilemaan. :) Boxin yleisilme on vakuuttava, mukana tulee siis kauneustuotteiden lisäksi pieni kokoinen Elle, luettelo  jossa kerrotaan enemmän tuotteista sekä vinkkejä meikkaamiseen & seuraavan beautyboxin teemasta. :)  Itse laatikko on jo tosi kivan näköinen, ja on kestävää materiaalia joten sitä voi käyttää vaikka säilytysrasiana.
Oon kasvojen puhdistuksessa aika tarkka, että mitä merkkejä käytän koska mulla on aika hyvä iho joten kasvot eivät tarvitse kovin ihmeempiä aineita. On kuitenkin nyt ihan kiva testata uusia merkkejä, kun harvemmin sellaisia päätyy mun ostoskoriin. :)
Untitled
3D Lash Primer
Tämä primer ripsille on mulle ihan uus tuttavuus, jota hieman alkuun epäilin että miten valkoinen neste voi tuoda volyymia ripsiin. Ihastuin tähän kuitenkin täysin! Tämän primerin ideana on siis tehdä ripsistä vahvemmat, jotta ripsiväri pysyisi paremmin sekä tehdä niistä näyttävämmät. Lash Primerista tuli ehdottomasti uusi meikkipussin vakkari tuote, taidankin olla yksi niistä harvoista joilla ei vielä ole ripsienpidennyksiä tai tekoripsiä päivittäisessä käytössä vaan suosii ihan tavallista ripsaria. :D Elikkäs suosittelen tätä ripsivärin suurkuluttajille ! :)
Untitled
Pink hair & Scalp mud
Nimensä mukaan vaaleanpunaisen värinen hiusnaamio, joka on tarkoitettu päänahalle. En ole tällaiseen tuotteeseen ennen törmännyt, ainoastaan ihan tavallisiin hiusnaamioihin jotka laitetaan samalla tavalla kuin hoitoaine. Tuotteen tarkoituksena on siis kosteuttaa päänahkaa, joka sopiikin hyvin talveen kun koko kroppa on koetuksella! Mulla on itseasiassa muutaman kerran tänä talvena ollut todella kuiva päänahka, joten tämä tuli kuin tilauksesta. ;D En oo vielä kunnolla ehtinyt kokeilemaan, mutta positiivista ainakin on ettei naamio tuoksu oikeastaan miltään.
Untitled
Warming ginger bath & body oil
Boxista löytyi raikkaan tuoksuinen Monuspan body oil, joka sisältää inkivääriä, appelssiiniä sekä sitruunaa. Ideana on siis laittaa tätä kylpyveteen tai sitten suihkun jälkeen. Sopii erityisesti aamuihin koska tuote kyllä virkistää. :) Itselläni tämä ei tule hirmuiseen käyttöön, mutta välillä ihan kiva piristää arkea uusilla tuotteilla.
Untitled
Congested skin serum
Tykkään kovasti kaikenlaisista seerumeista, varsinkin kosteuttavista joten tämä pääsi heti käyttöön. Tykkään Balancemen seerumin koostumuksesta eikä se jätä ihoa rasvaiseksi.
Untitled
White tea fluid gel cleanser
Korresin puhdistusgeeliä oon jo joskus aikaisemmin kokeillut, joka olikin itseasiassa boxin ainoa entuudestaan tuttu tuote.  En oikeastaan huomannut isoa eroa, joten varmaan sitten toimii paremmin herkälle iholle koska se ei kuivata ihoa ja geeli puhdistaa hellävaraisesti. :)
Untitled
Light controlling lotion
Erno Laszlon kasvovesiä oli kolme, joista mun pakettiin oli päässyt light controlling lotion. Kasvovesi on tarkoitettu erityisesti akne iholle, mutta tuotteet kuulemma sopii kaikille. Ehkä siksi en tässäkään huomannut isoa eroa kasvoilla muutaman käyttökerran jälkeen.
Untitled
Siinä oli tammikuun boxin tuotteet, löytyi paljon erilaisia joista toiset olivat ylitse muiden, kun taas muutama tuote ei tehnyt niin suuria ihmeitä. Jokatapauksessa, oon kyllä tosi tyytyväinen tuotteisiin ja juurikin boxin monipuolisuuteen. Onko tämä boxi teille tuttu vai ootteko tilanneet jostain muualta beaytyboxeja ? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti