maanantai 26. helmikuuta 2018

New things

Untitled
Heippa! 

Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa kuulumispostauksen, koska moni asia on muuttunut tässä lähiaikoina. Niin kuin huomata saattaa, blogin ulkonäkö on uusiutunut kokonaan! Tykkään tästä niin paljon enemmän, ja jotenkin hattaran vaaleanpunaiset sävyt ei enää vaan ollut mun juttu. Niitä oli siis aikaisemmassa bannerissa vähän joka puolella, kun taas tässä nykyisessä bannerissa ei ole juurikaan väriä. Tarkoitus olisi jatkossa kirjoitella tämän näköiseen blogiin, ehkä hieman jotain väriä lisäten. :) Paljon on siis vielä tehtävää ja muokattavaa, mutta näin lähtökohtaisesti tää näyttää ihan hyvältä, ainakin mun mielestä. Motivaatio kirjoitteluun ja bloggamiseen on ollut tässä talven aikana vähän kadoksissa, joka on varmasti osittain johtunut siitä ettei blogi enää tuntunut omannäköiseltä. Onneksi otinkin itseäni niskasta kiinni ja tein asialle jotain! Helpommallahan olisi päässyt, jos olisin vain ostanut ulkoasun mutta oon niitä ''tee se itse'' ihmisiä ja mun mielestä just se tekeekin blogista omannäköisen. :) 

Untitled

Nyt sitten muihin juttuihin, eli mitä mun elämään mulle kuuluu? Tällä hetkellä oon onnistunut tasapainottamaan työt, koulun, treenit ja kavereiden näkemisen tosi  hyvin! Nyt keväällä olikin taas ihan uusia työkuvioita ja alkuvaikeuksien jälkeen ollaan päästy hyvään vauhtiin. :) Mut voi siis bongata Helsingin Stockmannilta, Dysonin pisteeltä. (: Koulussa yritän panostaa nyt keväällä myös enemmän.

  Uusi vuosi niin tottakai pitää olla myös uudet treenikamat! Ostin viime viikolla uudet kengät ja tällä hetkellä postissa odottaakin Sportamore paketti. :)  Oon tässä pitkin alku vuotta myös tilaillut kevät- ja kesävaatteita, vähän siinä toivossa että pääsisi ennen kesää reissuun. Saa nähdä, koska kova matkakuume ainakin on. Kesää odottelen myös, nimittäin Ruissin kolmen päivän lippu on jo hankittu! Sinne on joka kesä pakko päästä, varsinkin kun nyt lemppari Blackbear esiintyy siellä. Mitäs festareita te odotatte?

Untitled


Ihanaa viikonalkua !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti